Tisdag

Hallådär.

Kom hem för en timme sen ungefär har diskat lite men orkade inge mer för de är ju så himla tråkigt och så blir jag så torr om händerna så ska köpa handskar har bara diskat en gång sen jag flytta in här.
Träffade föresten min lillebror på stan han va där och skulle köpa lite spel till sitt xbox roligt att träffa honom för han har nämligen varit utomland i en vecka nu och kom hem igår, är lite avundsjuk på honom för han är så brun :P
Men nu ska jag ta och kolla på pretty little liars har bara två avsnitt kvar inte kul :(Mina nya skor vagabond 999:-


Ozzy och jag :) (mina nya skjorta också)


staden

Hallå hallå idag ska jag ner på staden och fixa lite saker köpte föresten nya skor igår och en trippeltång som jag tänkt och köpa väääldigt länge så nu gjorde jag de när jag hade lite pengar över.
Just nu sitter jag här med en snarkande ozzy i knät och väntar på att mitt hår ska torka har ju ingen hårfön för den är kvar hos mamma.


Sötnosen ozzy

Pretty little liars

Har börjat kolla på en ny serie idag som heter pretty little liars och den är superbra så nu har man någonting att kolla på när man bara sitter hemma och inte har någonting att göra.


blond

Jag har bestämt mig jag ska inte färga håret fast jag är vääääldigt sugen!!! Nu ska jag kolla på tv sen lägga mig har lite saker att göra imorgon :) köpte föresten skjortan idag vet inte om jag har skrivit de redan men kan visa den i morgon.


beslutsångest

har sån beslutsångest har köpt hårfärg som är i färgen rödbrun har lite blond/ljusbrun blandning nu och jag är så sugen på att använda den där hårfärgen jag har köpt men jag vet inte om ska göra de för jag trivs i färgen jag har nu också men jag trivdes jätte bra när jag hade rödbrun också, blir GALEN när jag inte vet hur jag ska göra!!!!VS

Söndag

vaknade nyss ska hoppa in i duschen sen gå ut med ozzyboy sen åka ner på stan en snabbis ska köpa dendär skjortan jag la undan och kanske nå mer fårse :) sen ska jag hem och vänta på att älsklingen ska komma hem :)<3sova snart

hellooo :)

va ner på stan idag och kollade runt lite la undan en skjorta som jag ska åka ner och köpa i morgon :) och köpte en tröja till R gjorde jag.
nu ska jag snart sova för jag börjar bli trött i morgon ska jag ner på staden och köpa skjortan sen ska jag hem och fundera på massa saker och fatta några beslut.

Glömde bort

Jag glömde helt bort att skriva igår, men gjorde inte så mycke va ut till valbo och köpte ett par skor. Sen hade vi godiskväll här och kollade på se upp för dårarna med melinda, rickard, jullan och rasmus.

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket eftersom jag vaknade nyss av ett telefonsamtal :) Ska ut och gå med ozzy snart inte så roligt i de här vädret de spööregnar ju ute, men han måste ju ut. Sen efter de ska jag ner på staden och kolla lite :)

Färgat håret

Hellloo!
Har nyss varit ute med ozzy han är så seg för han vägrar att göra nummer 2, innan jag va ut med han sköljde jag ur håret vet inte hur de ser ut än eftersom håret är blött än så länge men hoppas de blir bra.
Nu ska jag vänta på att R kommer hem så ska vi laga mat blir sen middag idag så ska vi kolla på idol.Torsdag

Blev inge färga håret igår för jag hade bara en hetta ingen sån där grej som man tar upp håret med försökte med lite olika saker men de gick inge bra så nu ska jag åka iväg och köpa en sån sen blir de färga håret :)

Har börjat läst en ny bok idag också ganska rolig är den mina hemligheter heter den.


Tillbaka

Heeeeeejsan!

Har inte bloggat på länge nu de har varit mycke på sista tiden så har inte haft tid eller lust.
Först så flyttade jag för ca 2 veckor sen nu så nu bor jag i en liten etta och jag trivs jätte bra och lilla ozzy har flyttat hem igen :D

Sen har jag varit inlagd på sjukhuset och lite annat men nu ska jag börja igen :)

Idag har jag städat här hemma sen åkt ner på stan och köpt hårfärg sen åkte jag vidare hem till min moster och skrev ut lite papper tog ett tag för vi fattade inte att de va slut på bläck men tillslut så förstod vi de ibland är man GANSKA osmart.
Men efter de så skjutsade min mamma mig så jag fick handla lite sen hem och vid 7 så kom melinda och rickard hit (två kompisar) vi kollade på idol och berg flyttar så dom åkte nyss nu ska jag färga håret och sen blir de ta de lungt bara.RSS 2.0